18 Kasım 2010

Kariyer Günlükleri (Schalke 04 | 10.10.12)

Oyunun çıkmasıyla beraber oynamaya başladığım Schalke 04 kariyerim son sürat devam ediyor. İlk sezon şampiyonluk yaşadığım Bundesliga'da geçen seneyi şok edici bir şekilde 5. sırada tamamladık. Yeni sezona başlarken kadromuzda Neuer, Kjær, Höwedes, Rakitic, Jurado, Jones, Kalou, Podolski, Vela, Huntelaar ve Sanogo gibi yıldızlar bulunuyor. Nasıl bir hücum hattı çizeceğim kafamda hala soru işareti.

Bunların yanında takımın uyumu süper, oyuncular birbirleriyle ve benimle çok iyi anlaşıyorlar. Şimdilik tek sorun bitirici vuruşları etkili yapamamak. Huntelaar ilk sezon gösterdiği performanstan çok uzak, Sanogo ve Vela henüz uyum sağlamış değil, Podolski'yi de kanatta kullanmaya çalışıyorum. Bu yüzden ilk 2 maçımızda yalnızca 1 puan alabildik ancak en kısa zamanda toparlanıp hak ettiğimiz yer olan zirveye yerleşeceğimizi umuyorum.

Avrupa Ligi'nde ise Belgrad'ı devirdikten sonra gruplara kalmaya hak kazandık. Grubumuzda Auxerre, Getafe ve M. Haifa bulunuyor. Getafe biraz zorlayabilecek gibi görünse de hedefimiz en az kayıpla grubu lider tamamlamak, bunu başarabilecek güçteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder