23 Kasım 2010

Kariyer Günlükleri (Schalke 04 | 30.05.13)

Bir sezonu daha noktalarken ligde zirveden epey geri kaldığımızdan bulunduğumuz konumu korumaya odaklı çalıştık ve birkaç puan kaybı dışında bunu başardık. 3. sırada tamamladığımız ligde Leverkusen şampiyonluk ipini göğüsledi. Jurado 20 asistle bu alanda ligin en iyisi olurken gol kralı 30 golle Olic oldu, onu 23 golle Huntelaar takip etti.

Avrupa Ligi'nde süpriz bir şekilde Yarı Final'e çıkan Sporting Gijon'u rahat geçerken finaldeki rakibimiz Inter'di. Özellikle ilk yarısında çok etkili olduğumuz maçta 1-0 öne geçmemize rağmen Sneijder'in müthiş oyununa karşı koyamadık ve 3-1 yenilerek 2. olduk. Kupayı almayı hedefliyorduk ancak başaramadık, yine de oyuncuların gösterdiği müthiş performanstan oldukça memnun kaldım.

Bütün bunlar yaşanırken Sir Bobby Charlton, önceki sezon kötü bir dönem geçiren Manchester United'ın başına geçmemi istedi. Yaptıkları teklif inanılmazdı, bir yanda 95 milyon sterlinlik bir transfer bütçesi, yıllık 4.2 milyon sterlin maaş, 1 ev ve 1 lüks araba teklifi, diğer yanda duygusal bağımın çok kuvvetli olduğu Schalke, seçim yapmak çok zor oldu ancak Schalke 04'e yaşatacağım başarılar vardı ve teklifi reddettim.

0 yorum:

Yorum Gönder