19 Kasım 2010

Kariyer Günlükleri (Schalke 04 | 07.12.12)

Takımın taktiğe tamamen uyum sağladığı bu dönemde her şey çok iyi durumda. Ligde üstüste aldığımız galibiyetler 14. hafta sonunda liderliğe oturmamızı sağladı. Frankfurt'a karşı adlığımız 6-1 ve Ingolstad'a karşı aldığımız 6-0'lık skorlar averajımızı da düzeltmemizi sağladı. Her şey rayına oturmuş durumda. Huntelaar da eski performansına dönme sinyalleri verdi, bunun yanında Vela, Podolski ve Sanogo da fırsat bulduklarında fileleri havalandırıyor. Huntelaar 11 golle gol krallığında 2. sırada bulunurken, Jurado da 8 asistle bu alanda ligde 2. sırada.

Avrupa Ligi'nde Auxerre karşısında aldığımız 0-0'lık beraberlikten sonra Getafe'yi henüz 6. dakikasında 10 kişi kaldığımız maçta 5-1 yenerek gruptan çıkmayı garantiledik.

DFB Pokal'de ise işler iyi değil. İkinci turda karşılaştığımız Mainz karşısında 2 defa öne geçmemize rağmen şanssız bir şekilde 3-2'lik skorla yenildik ve kupaya erkenden veda etmek zorunda kaldık.Ancak bu yıl öncelikli hedeflerimiz Avrupa ve lig olduğundan bu yenilgi belki de işimize gelecektir.

Takımdaki hava muhteşem şu an ve önümüzde kolay sayılabilecek maçlar var bu maçları da kayıpsız atlatarak ligde önemli bir avantaj elde etmek istiyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder