20 Kasım 2010

Kariyer Günlükleri (Schalke 04 | 09.02.2013)

Ligin ikinci yarısının start aldığı bu dönemde iyi peformansımızı devam ettirdik. Bu performansın sonucunda liderlik koltuğuna oturmayı başardık. Leverkusen ve HSV karşısında alınan mağlubiyetlerle liderliği kaptırsak da şampiyonluğun en önemli adaylarından biriyiz. Huntelaar'ın yaptığı katkıların yanında bu dönemin asıl yıldızı Jurado oldu. Yaptığı asistlerle Huntelaar'ın gollerinin çoğunun mimarı. Ligin 21. maçı geride kalırken yaptığı 17  asistle bu alanda ligin açık ara lideri konumunda. Önümüzde zorlu maçlar var ancak takımdaki atmosfer muhteşem. Bundan da faydalanarak önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar almak istiyoruz.

Avrupa Ligi'nde son maçta Haifa'yı 2-0 yenerek gruptan 13 puanla 2. olarak çıktık. Bir sonraki turda rakibimiz Liverpool oldu. Şanssız bir kura çektik ancak eleyebilecek güçteyiz. Elimizden geleni yaparak bir üst tura yükselen ekip olmayı istiyoruz. Eski oyuncumuz Farfan bize karşı ilk defa oynayacak. Onun için ayrı bir havası olacaktır maçın. Kendisini özledim, hasret gidereceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Ciprian Deac, Jan Moravek ve Nicolas Plestan ile yeni sözleşme imzalamama kararı aldık ve sezon sonu kendilerinden ayrılıyoruz. Bunun yanında AZ ile sözleşmesi bitecek olan kaleci Romero ve daha önceden anlaşmış olduğumuz genç oyuncu Mamadou Yao yine sezon sonu takıma katılacak.

0 yorum:

Yorum Gönder