18 Kasım 2010

Kariyer Günlükleri (Schalke 04 | 31.10.12)

2012 yılının Ekim ayı sona ererken işler pek yolunda gitmiyor. Huntelaar'ın gittikçe düşen performansı, diğer forvetlerin de bekleneni yerine getirememesi gol yollarında sıkıntı oluşturuyor. Rakitic, Jurado ve Deac forvetlerin kötü olduğu bu dönemde golleriyle ön plana çıktılar.

Avrupa Ligi'ne deplasmanda Getafe'ye karşı aldığımız galibiyetle başlamak morallerimizi yerine getirse de ardından aldığımız şanssız Auxerre mağlubiyeti takımda huzursuzluk yarattı. Öte yandan maaşının yetersiz olduğunu düşünen Jendrisek diğer takım arkadaşlarının da desteğini alarak karşıma geldi. Önceki iki yıl gösterdiği performansla beni oldukça memnun eden Eric'i mutlu etmek bir nevi görevimdi ve yeni bir sözleşme için masaya oturduk, anlaşmaya vardık. Avrupa Ligi 3. maçında M. Haifa karşısında aldığımız galibiyetle biraz olsun toparlandık.

Ligde ise kötü başlangıcı tersine çevirmeyi başardık. Werder Bremen ve Bayern galibiyetleri toparlanmamızı sağladı. Dortmund karşısında galip gelmeyi çok istedik ancak beraberlikle yetinmek durumunda kaldık. Umuyorum en kısa zamanda bize yakışan futbolu oynar ve iyi sonuçlar alırız.

0 yorum:

Yorum Gönder