21 Kasım 2010

Kariyer Günlükleri (Schalke 04 | 31.03.13)

Sezonun sonu hızla yaklaşırken yükselen maç temposuna ayak uydurmakta zorluk çekiyoruz. Her ne kadar çoğu maçı kazansak da önemli maçlarda sıkıntı yaşıyoruz. Bu dönemde sadece Dortmund ve Bayern maçlarında mağlubiyet aldık ama bu mağlubiyetler bizi zirveden uzaklaştırmaya yetti. 28 maç sonunda lider Leverkusen'in 9 puan gerisinde 3. sıradayız. Önümüzde nazaran kolay maçlar var bu 6 maçtan 18 puan alarak sezonu bitirebildiğimiz kadar iyi bir yerde bitirmeyi amaçlıyoruz.

Avrupa Ligi'ne damgamızı vurmaya devam ediyoruz. Liverpool'u toplamda 3-2'lik skorla devirip Sevilla ile oynamaya hak kazandık. Sevilla'ya karşı her iki maçta da ezici bir üstünlük sağladık ve deplasmanda 1-0, evimizde 4-1 galip geldik. Çeyrek finaldeki rakibimiz ise Porto. Turnuvadaki hedefimiz olan finale ulaşmak için Porto'yu da geçmek zorundayız. Geçeceğimize inanıyoruz.

Bu dönemde Kalou muhteşem performansıyla göz doldurdu. Özellikle attığı kafa golleriyle pek çok maçta kutarıcımız oldu. Bunun yanında Sanogo da performansını gittikçe yükseltmeye devam ediyor. Jurado ve Huntelaar da iyi formlarını sürdürmekte.

0 yorum:

Yorum Gönder